worldwide shipping
designed with love, worn with pride
free delivery from €30
reviewed on trustpilot.com
more pins, more fun: buy 4, get 1 free
worldwide shipping, from the Netherlands
designed with love, worn with pride
free delivery from €30

jouw eigen custom pins

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om jouw bedrijf of merk te promoten? Zoek niet verder! Bij The Daily Pins zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van gepersonaliseerde custom pins van jouw bedrijfslogo of ontwerp.
lets get started

waarom custom pins?

Op maat gemaakte pins zijn kleine kunstwerkjes die boekdelen spreken over jouw bedrijf of persoonlijk merk. Pins zijn daarnaast een effectieve manier om jouw logo, slogan of boodschap aan de wereld te presenteren; of je nu een speciale gebeurtenis wilt herdenken of jouw branding wilt versterken, pins zijn geschikt voor elke gelegenheid. Pins met jouw logo hebben het potentieel om de verbondenheid en toewijding van werknemers aan de organisatie te vergroten.

ons creatieproces

Je kunt kiezen uit verschillende maten, vormen en kleuren. Met een professionele ontwerper in ons team hebben we de expertise om jouw logo of idee om te zetten in de perfecte pin. Stuur ons eenvoudig jouw logo, tekening of idee en wij zullen een manier vinden om er een speldje van te maken.
  • Custom vormen met de keuze uit 4 verschillende metaalkleuren
  • Geschatte levertijd: 4-6 weken
  • Jouw logo, symbool of idee als een pin
  • Hoogwaardige emaille pins met een 3D-look
  • Minimale bestelhoeveelheid: 50 pins

laten we in contact komen

Klaar om jouw bedrijf een boost te geven met onze custom pins? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ontwerp te bespreken met ons deskundige team. We zijn hier om jouw visie werkelijkheid te maken en pins te creëren die de aandacht trekken. Laat ons je helpen een statement te maken of jouw bedrijfsmerk te promoten. Neem nu contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze gepersonaliseerde custom pins!

hoe werkt het?

1

jouw idee

Je vertelt ons – zo gedetailleerd mogelijk – hoe jouw pin eruit moet zien. Als je al grafische bestanden (vectorbestanden) van je idee hebt, stuur ze dan naar ons op.

2

jouw proef

Zodra je de offerte hebt goedgekeurd, gaan we aan de slag met een digitale proef van je pin. Samen zullen we de pin verfijnen totdat we allemaal tevreden zijn.

3

jouw pins

Goede dingen hebben (wat) tijd nodig. Ongeveer 4-6 weken nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, ontvang je je eigen op maat gemaakte pins. Proost daarop!

aan de slag

Stuur ons alle informatie over je toekomstige pin via het onderstaande formulier. Als je al (vector-)grafische bestanden van je pin hebt, stuur ze dan naar info@thedailypins.com.
Bedankt voor je pin-vraag! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.